Forårsoprydning

Når foråret nærmer sig, så kommer der gerne en forårsoprydning (der er åbenbart også andre der tænker sådan). Denne gang startede det i slutningen af januar efter jeg blev færdig på skolen. Der gik et par aftener og et par weekender med oprydning. Så kom muligheden for at undervise i projektstyring og -økonomi. Det betød at “projektet” blev sat lidt på hold, for så at blive startet igen for et par uger siden. Der var også en pause på et par uger, hvor der blev læst et par bøger…. og så blev der vist også set lidt Seinfeld.

I efteråret var det tid til at rydde op på loftet (og i kælderen) så denne gang var det tid til at gå gennem alle skabe og skuffer. DVD listen, CD oversigten og boglisten er blevet gennemgået og checket. Der er blevet smidt en del ting ud og en mindre bunke ting er kommet på loftet (de ligger i en “skal på loftet”-bunke).

De ting der kommer på loftet indgår i en livscycklus, hvor ting ligger lidt i lejligheden uden at blive brugt. De kommer stille og roligt længere og længere bagud i skabet/skuffen for til sidst at ende på loftet. Her ligger de lidt tid og til sidst ryger de ud som affald.

Alle skabe og skuffer har været tømt, indholdet er sat tilbage og hvad der ikke skal være der er smidt ud eller lagt på loftet.

Med ganske få undtagelser er alle skabe og skuffer tømt, der er gjort rent og alt indholdet er blevet vurderet inden det er kommet retur i skabet eller skuffen. Så ikke kun har vi nu lidt mindre i skufferne og skabene, der er også orden… i hvert tilfælde i et par måneder.

Mon ikke der kommer endnu en oprydning til efteråret.

One thought on “Forårsoprydning

Der er lukket for kommentarer.