Seinfeld – The Complete Series

DVD samling med SeinfeldDa jeg var på vej hjem fra arbejde i går sagde Lene at hun havde en lille overraskelse til mig. Det viste sig at være min “nu er du kandidat” gave. Efter en hyggelig tur inde i byen for at spise aftensmad (Kebab og Pizza) og et hurtigt indkøb i Føtex kom vi hjem. Jeg fik gaven og kunne straks se hvad det var: Seinfeld – The Complete Series.

Jeg har altid (siden jeg som barn opdagede det første gang på Sky One) været ret vild med Seinfeld. Tidligere har jeg dels prøvet at optage så meget som muligt fra TV på video, men de videobånd blev lånt ud og blev væk hos ham der lånte dem. Jeg har også tidligere købt sæson 1-5 af Seinfeld, men da jeg lånte de fleste af dem ud (til en anden end ham med videobåndene) blev de stjålet, og det ser ikke ud til at vi nogensinde får dem igen. Fik jeg nævnt at jeg ikke låner min nye samling ud?

Lene har lovet at hun godt vil se nogle afsnit sammen med mig (selvom hun egentlig ikke kan li’ Seinfeld). Jeg er også ret sikker på at hun ikke brokker sig når jeg griner meget højlydt (Seinfeld er en af de få ting der får mig til det) midt om natten når jeg sidder oppe for lige at se et afsnit mere.

Logo fra Seinfeld DVD samlingJeg er super glad for min gave, og jeg glæder mig utroligt meget til se den. Den første DVD blev allerede set i går. Desværre går der nok et stykke tid inden jeg får tid til at se de næste da jeg dels gerne vil have læst lidt fra min bogreol og dels skal jeg have forberedt mig til uge 8 (mere om det på et andet tidspunkt). Men jeg glæder mig utroligt meget til at se dem – både de gamle klassikere (eks. The Contest) og alle de nye afsnit som jeg ikke tidligere har set.

Hvis der er nogen der vil mig noget efter uge 8, så kan I ganske givet finde mig med en kold cola liggende foran fjernsynet med Seinfeld på DVD afspilleren.

4 thoughts on “Seinfeld – The Complete Series

  1. Nu er alle DVD’erne set. Det er en super god gave som jeg glæder mig til at hive frem i de næste mange år.

    Og som en lille bonus, så er Lene faktisk også begyndt at kunne li’ lidt Seinfeld… hvad bliver det næste?

    /Dann

Der er lukket for kommentarer.