Oprydning på loftet

Hele vores søndag (og Danns aften og nat mellem fredag og lørdag) er gået med at rydde op i vores loftrum. Vi startede kl. 10 med at bære alt indhold ned i stuen og så gik tiden ellers med at lave bunker. En til udsmidning og en til at gemme.

Vi endte med at smide rigtig meget ud. Tre gange med en fyldt bil til lossepladsen blev det til. Jeg smed bl.a. alle mine gamle fodboldblade ud. Der var godt nok mange af dem. Hold fast hvor brugte jeg mange penge på dem dengang.

Ud røg også en masse andre ting (2 flyttekasser med computerudstyr er på listen over ting Dann smed ud) og derefter fik vi pakket resten i kasser og båret op på loftet igen. Der er faktisk til at være nu. Før kunne man slet ikke åbne døren. Billeder af rod og det færdige rum kan ses her:

Rod i stuen  Mere rod i stuen  Fodboldblade til udsmidning  Rod i gangenDet færdige resultat

One thought on “Oprydning på loftet

Der er lukket for kommentarer.