Bryllupsdag (1 måned)

En måned siden den mest vidunderlige dag, vi nogensinde har haft. Selvfølgelig er hver dag vidunderlig, men den dag var noget specielt.

Omgivet af familie og venner fejerede vi os og hinanden. Vi er utrolig glade for at have delt den dag med så mange. Vi håber at alle hyggede sig lige så meget som os.

Sidste måned har været vidunderlig. Det er simpelthen så dejligt at være gift. Selvom det ikke rigtig er sunket ind endnu. Det føles ikke så anderledes at være gift. Det vi skal vænne os mest til, er vores nye navne. Det er vildt fedt at se navnet på skrift og høre det udtalt. Jeg er meget glad for, at jeg har fået Danns navn og samtidig beholdt mit eget. Danns navn har altid betydet meget for ham og derfor er det også vigtigt, at jeg nu hedder Pedersen. Og Bleeker er selvfølgelig et så specielt navn og så stor en del af mig, at jeg nødig vil give slip på det. Vores børn kommer selvfølgelig også til at hedde Bleeker Pedersen.

Vi savner hinanden, når vi er væk fra hinanden. Og det er vi desværre ret tit efter Dann er startet på arbejde og jeg faktisk også arbejder m.m. Det er dog fedt, når vi så endelig ser hinanden. F.eks har Dann i dag være på arbejde og jeg har gået herhjemme og hygget mig, så meget som jeg nu kan uden Dann. Jeg har dog nydt tanken om, at vi har været gift i en måned nu. Jeg glæder mig samtidig til alle de bryllupsdage vi skal fejre i fremtiden.

 Efter Dann kom hjem fra arbejde tog vi ned i byen og spiste på restaurant Nova-Q. Et lille men meget hyggeligt sted under Clemens bro. Maden var billig med god. Det kan bestemt anbefales.

2 thoughts on “Bryllupsdag (1 måned)

Der er lukket for kommentarer.