Hovedopgaven er afleveret

Det hele startede i september 1999 (ja faktisk sikkert da jeg blev født, men det gemmer vi til en anden gang). Dengang gik jeg for første gang ind på Handelshøjskolen i Århus som indskrevet studerende. Jeg havde været på skolen mange gange inden da (var aktiv i “3ndZers” – i dag: Dansk Markedsføringsforbund For Studerende), men dette var første gang som en rigtig studerende.

Jeg glædede mig meget til det jeg troede skulle blive de næste 5 år af mit liv. Sådan endte det ikke helt.

Mine første tre år på Handelshøjskolen gik med en klassisk økonomisk bachelorgrad (også kendt som HA). Dagen efter (dvs. 2. maj 2002) vi afleverede hovedopgaven startede jeg i mit første fuldtidsarbejde hos TDC Internet. Jeg havde ikke lyst til at læse videre lige med det samme. Det ændrede sig dog hen over de næste par måneder hvor jeg fik lyst til nogle “faglige” udfordringer ved siden af mit arbejde.

 Jeg brugte derfor de næste 2 år på Handelshøjskolen på at læse HD (2. del) i Organisation. I 2004 blev jeg færdig med min HD og havde efterhånden fået lyst til at tage min kandidatgrad.

Efter at have undersøgt mulighederne blev jeg indskrevet som enkeltfagsstuderende på Handelshøjskolen hvor jeg prøvede at tage 3 fag for at se hvordan det var. Tiden var (som på HD) ikke til at deltage i timerne, men bøgerne blev købt og pensum blev læst. Eksamnerne blev også bestået. Noget sagde mig derfor at det var muligt.

I 2004 startede jeg derfor på at læse cand.merc. i regnskab og økonomistyring på Handelshøjskolen i Århus. Det skulle så tage de næste 3 år af mit liv at få den afsluttet. Jeg har været til timerne i to fag (IT retlige problemer og Adfærdsvidenskabelig Metode) og har indtil videre bestået alt. Har holdt en pause på et lille års tid for at vente på en jeg kunne skrive speciale med.

I marts måned i år var vi klar til at skrive specialet. Emnet blev valgt til “Balanced Scorecard og Lean – Analyse af hvorvidt og hvordan Balanced Scorecard og lean kan sameksistere”. For at undgå spontan snorken foran skærmen skal jeg undgå flere detaljer om indholdet (som for en økonomi dims som mig faktisk er ret spændende).

Så i dag, ca. 8 år efter jeg første gang gik ind på Handelshøjskolen i Århus som studerende har jeg i dag  afleveret mit speciale. Nu mangler vi bare at få det forsvaret (hvis vi er heldige, så kan vi få det forsvaret i år). Vi håber selvsagt at vi består!

Der er ikke flere studier (men lidt kurser og andet godt) i min nærmeste fremtid, så efter 8 år på Handelshøjskolen i Århus er jeg ved at være færdig med mit studie (indtil videre…). Jeg håber at vi kan forsvare det i år, så det ikke bliver 9 år for at tage en kandidatgrad 😉

I morgen tager jeg sammen med min dejlige kone og nogle venner til Berlin på en forlænget weekend. Vi skal se julemarkeder og måske have en enkelt (eller to…) fadøl.

Ved godt at jeg ikke er helt færdig endnu, men den er der næsten… jeg krydser fingre.

5 thoughts on “Hovedopgaven er afleveret

  1. Hej Lene & Dann
    Der er da rigtigt gang i jer – med både det ene og det andet.
    Sender jer mange julehilsner, er sikker på, I rigitgt hygger jer i den mørke tid.
    Kh
    Vibeke

Der er lukket for kommentarer.