Hvem vil skrive mit speciale?

Så er det en realitet. Jeg skal skrive speciale næste år.

Århus Universitet havde sagt til os med en HA-JUR i bagagen, at vi ville få merit for specialet på kandidaten, fordi vi havde skrevet en stor bachelorafhandling. Vores kandidat ville så komme til at bestå af 6 kursusfag, hvor det ene skulle være civilproces. Vi skulle bare lave en ansøgning om det.

Jeg ansøgte om det i slutningen af september. Det viste sig at være for sent, for i mellemtiden var der kommet nye regler som gjorde at meritten ikke kunne godtages. Nu består min kandidat af 3 kursusfag, hvor det ene er civilproces, og et speciale. Øv, øv, øv.

Det må jeg leve med, men det er dybt uretfærdigt. Dem, der ansøgte i starten af september har fået godkendt meritten som lovet i første omgang. Men skolen skriver: “Det kan godt forsvares at behandle studerende forskelligt, da det forhold, at en offentlig forvaltning har lavet fejl i en sag ikke betyder, at der også skal laves fejl i andre sager”.

Jeg kan ikke gøre noget og jeg er simpelthen så sur på den møg skole og jeg har overvejet et droppe helt ud, men de skal ikke få mig ned med nakken. Jeg skal nok blive færdig til sommer.

Nogen der har gode ideer til et speciale??? Jeg er på bar bund, men håber at komme i tanke om noget. Men ikke lige nu. Jeg koncentrerer mig om mine 3 eksaminer og så tager jeg fat i specialet til februar.

Hilsen den meget frustrerede og sure Lene

4 thoughts on “Hvem vil skrive mit speciale?

 1. Vi kan da bytte, jeg har ( næsten ) en ide om hvor jeg skal begynde på mit…
  i øvrigt har jeg også ligget under for studieordnings bureaukrati, – det er slet ikke fair at man skal fokusere på den slags i stedet for selve studiet.
  Jeg sender et knus og mine gode tanker i din retning

  Knus
  Dina

 2. Takker. I dag går med at læse for at finde us af noget afgrænsning. Det er en unfair proces… Tænk at læse en hel afhandling bare for at konstatere at man ikke skal bruge den 🙁
  MEn sådan er livet. Solen skinner i Amsterdam, og der er kaffe på kanden. Jeg læser hjemme i dag, og nu er surftiden slut
  og så øv øv øv, får jeg lige just denne besked ind på min skype:
  [12:24:36] sigal.weinreb siger:hi Dina, i’m going to the city to make a museum card. wanna come?
  åhhh liven er unfair…
  jeg kan også læse i morgen…
  Eller mandag…

Der er lukket for kommentarer.