Djævelske æg er en hurtig og nem snack som tilbehør eller en starter til brunch.
Kan anbefales, hvis der er behov for en hurtig ret.
/Dann
Ingredienser
- 4 æg
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk dijon sennep
- 1 knivspids tabasco
- ½ tsk peber
- 1 tsk mayonnaise
- Paprika
- Flagsalt
Fremgangsmåde
- Varm en gryde vand op til vandet koger
- Kom æggene ned i vandet og kog dem i 7-8 minutter
- Tag skallen af æggene
- Skær æggene over på midten på langs
- Kom blommen over i skålen til en lille foodprocesser eller lignende
- Tilsæt salt, dijon sennep, tabasco, peber og mayonnaise
- Kør det på en foodprocessor
- Kom indholdet op i en pose
- Skær et lille hul i et hjørne af posen
- Tryk indholdet over i pladsen hvor blommen er fra (det fylder typisk 4-5 af de halve æg)
- Drys med paprika og flagsalt
- Æggene er nu klar til servering
- Velbekomme!