Deviled Eggs

Deviled Eggs

Djævelske æg er en hurtig og nem snack som tilbehør eller en starter til brunch.

Kan anbefales, hvis der er behov for en hurtig ret.

/Dann

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 knivspids tabasco
  • ½ tsk peber
  • 1 tsk mayonnaise
  • Paprika
  • Flagsalt

Fremgangsmåde

  1. Varm en gryde vand op til vandet koger
  2. Kom æggene ned i vandet og kog dem i 7-8 minutter
  3. Tag skallen af æggene
  4. Skær æggene over på midten på langs
  5. Kom blommen over i skålen til en lille foodprocesser eller lignende
  6. Tilsæt salt, dijon sennep, tabasco, peber og mayonnaise
  7. Kør det på en foodprocessor
  8. Kom indholdet op i en pose
  9. Skær et lille hul i et hjørne af posen
  10. Tryk indholdet over i pladsen hvor blommen er fra (det fylder typisk 4-5 af de halve æg)
  11. Drys med paprika og flagsalt
  12. Æggene er nu klar til servering
  13. Velbekomme!