Popcorn

PopcornHvad er en hyggelig filmaften uden hjemmelavede popcorn? Hos os er det en vigtig del af en hyggelig filmaften. De er hurtige at lave og smager rigtig godt.

Skal der være lidt variation, så kan der tilsættes forskellige krydderier sammen med saltet.

/Dann

Ingredienser

  • 1 spsk stegekombo (eller olie)
  • 1 dl majskorn til popcorn
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Forbered en skål til at servere popcornene i
  2. Kom stegekombo i gryden
  3. Kom majskornene i gryden
  4. Varm gryden op til mellemhøj (7/9) varme
  5. Når majsene begynder at poppe kommes låg på gryden
  6. Når de ikke popper så meget mere, så tag låget af så dampen kommer væk
  7. Ryst gryden for at sikre, at alle kornene har fået bundvarme. Gør det nogle gange
  8. Hæld popcornene over i skålen
  9. Drys salt over og ryst godt
  10. Serveres straks
  11. Velbekomme!