Remoulade

RemouladeRemoulade er et godt tilbehør til rigtig mange retter. Herhjemme er det et hit til eksempelvis pomfritter.

Det er relativt nemt at lave og smager godt. Det er dog kun noget vi gør til særlige lejligheder, da det ikke er ingredienser vi normalt har i skabet.

/Dann

Ingredienser – mayo

  • 275 gram hjemmelavet mayonnaise
  • 2½ dl olie
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 2 æggeblommer
  • ½ tsk peber
  • ½ tsk salt

Ingredienser – remo

  • 1 revet løg (63 g)
  • Syltede agurker hakket (131 g)
  • Kapers hakket (50 g)
  • Gulerod revet (50 g)
  • ½ tsk citronsaft
  • 1½ tsk sukker
  • 1 spsk gurkemeje

Fremgangsmåde

  1. Skræl og riv løget
  2. Skræl og riv guleroden
  3. Skyl og hak kapers og agurker
  4. Lav mayonnaisen ved at piske alt undtagen olien sammen. Pisk herefter olien i lidt ad gangen, så mayonnaisen bliver færdig
  5. Pisk alle de øvrige ingredienser sammen i skålen
  6. Kom saucen i køleskabet i tre kvarter, så den køler lidt ned
  7. Remuladen er nu klar til servering
  8. Velbekomme!