Saltmandler (i ovn)

Saltmandler (i ovn)Saltmandler er en fantastisk snack, der har den gode smag af mangler og så er der tilsat salt.

De smager fantastisk, og derudover kan de varieres i det uendelig med tilsætning af andre krydderier lige inden de kommer i ovnen.

Opskriften er nem og hurtig.

/Dann

Ingredienser

  • 300 gram mandler
  • 500 ml vand
  • 150 gram salt

Fremgangsmåde

  1. Fyld vandet i en kasserolle
  2. Kom kasserollen på komfuret og skru op på høj varme
  3. Når vandet koger hældes saltet i
  4. Når saltet er opløst hældes manglerne i, og der røres godt rundt
  5. Fjern kasserollen fra varmen
  6. Kom låg på kasserollen
  7. Lad kasserollen stå i 20 minutter
  8. Forbered en bageplade med bagepapir
  9. Hæld vandet fra kasserollen
  10. Spred mandlerne ud på bagepladen
  11. Bag mandlerne i 15 minutter i en forvarmet ovn på 150 grader
  12. Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle af
  13. Når de er kølet af kan de komme i en beholder til opbevaring
  14. Saltmandlerne er nu klar
  15. Velbekomme!