Saltmandler er en fantastisk snack, der har den gode smag af mangler og så er der tilsat salt.
De smager fantastisk, og derudover kan de varieres i det uendelig med tilsætning af andre krydderier lige inden de kommer i ovnen.
Opskriften er nem og hurtig.
/Dann
Ingredienser
- 300 gram mandler
- 500 ml vand
- 150 gram salt
Fremgangsmåde
- Fyld vandet i en kasserolle
- Kom kasserollen på komfuret og skru op på høj varme
- Når vandet koger hældes saltet i
- Når saltet er opløst hældes manglerne i, og der røres godt rundt
- Fjern kasserollen fra varmen
- Kom låg på kasserollen
- Lad kasserollen stå i 20 minutter
- Forbered en bageplade med bagepapir
- Hæld vandet fra kasserollen
- Spred mandlerne ud på bagepladen
- Bag mandlerne i 15 minutter i en forvarmet ovn på 150 grader
- Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle af
- Når de er kølet af kan de komme i en beholder til opbevaring
- Saltmandlerne er nu klar
- Velbekomme!