Bogen med opskrifter er nu opdateret

For snart et år siden besluttede vi os for at samle alle vores opskrifter i en bog. Bogen skulle være i et oplag på én og gives til Danns far i fødselsdagsgave. Foruden dette ene trykte eksemplar, så blev det til en printet udgave, der fandt sin vej ind i et ringbind, der står sammen med de øvrige opskriftsbøger i køkkenet. Mappen er gået hen og blevet det der bliver brugt mest i det skab.

Siden vi lavede denne mappe er der kommet en del opskrifter til. Halvdelen af dem er allerede publiseret her på hjemmesiden mens den anden halvdel ligger og venter på offentliggørelse de næste par år (ja, du læste rigtigt: år). Men som et lille preview har vi i den opdaterede udgave af PDF filen inkluderet alle de opskrifter, der er færdige og ligger klar til offentliggørelse.

Bogen kan downloades lige her og er gratis for alle til alle formål: Opskriftsbog v2

/Dann