En sæson med gymnastik er slut

WP_20130403_004Signe startede til puslingemix den 29. august 2012. Lige siden har vi næsten hver onsdag været af sted til gymnastik. Der er blevet hoppet, der er blevet leget, der er blevet hoppet rundt på ”baner” af en masse forskellige redskaber og der er blevet hygget.

I starten var Signe lidt forbeholden overfor det der gymnastik noget. Hun ville gerne have mor og far med ude på gulvet. Det stoppede dog hurtigt efterhånden som hun opdagede, at hun jo godt kunne og ikke mindst da hun opdagede, at der var en masse af hendes venner fra børnehaven på holdet. Året sluttede således med at Signe nærmest ikke observerede min tilsedeværelse i hallen. Jeg måtter gerne bare sidde og læse et eller andet. Det mest vigtige var, at hun lige kunne fange min opmærksomhed for at vise mig et nyt trick, hun havde lært (hoppe på trampolin, holde balancen eller noget helt tredje).

Ikke nok med at der har været gymnastik hver onsdag, men vi har også været til et par fantastisk gode arrangementer i løbet af året. Et var i DGI-huset i Århus hvor der var en dag med gymnastik, lege og musik. En anden gang var det lokalt i Hørning, hvor der var en masse lege for mindre børn. Der var alt fra massage over gymnastikredskaber til ansigtsmaling. Alt i alt har det været nogle fantastiske oplevelser, vi har haft både hver onsdag, men også på de ”bonus dage”, vi har fået i løbet af året.

De voksne (instruktørene) til gymnastik er fantastiske. Det er simpelthen fantastisk at se den glæde og energi de tillægger det at være sammen med børnene på deres præmisser. Der er altid plads til det enkelte barn på netop barnets præmisser. Det er utroligt at se, hvordan alle børnene føler sig velkomne og hvordan det er med til at skabe en god stemning og en fremadrettet interesse for gymnastik.

Denne sæson med gymnastik blev afsluttet i søndags med en årlig gymnastikopvisning. En begivenhed ingen af os har prøvet før og derfor var noget overraskede over, hvor fedt det var. Signe var hele dagen sammen med hendes venner fra såvel børnehaven som fra gymnastikholdet. De glædede sig super meget til det var deres tur til at komme ind og lave opvisning. Samtidig hyggede de sig sammen, fik prøvet deres nye tøj (de fik alle en t-shirt til opvisningen) og fik taget billeder… der var også tid til en is og glæden var også stor, da Sognes farmor og farfar kiggede forbi til opvisningen.

Alt i alt har det været en fantastisk sæson for både Signe, Lene og mig. Men hvad så med næste sæson? Signe snakker om at hun gerne vil tage en sæson mere, men hun synes også håndbold og fodbold lyder spændende. Når vi nærmer os datoen for åbningen af hold må vi se, hvad Signe gerne vil prioritere. Selvom vi er lidt i tvivl om, hvad hun skal gå til næste år, så er der ingen tvivl hos os om, at hun skal gå til noget. Det har året i år vist os.

Vi glæder os alle tre til at se, hvad Signe skal næste år.

/Dann

P.S. Nedenfor er nogle billeder fra gymnastikopvisningen.