Signe er startet til puslingemix

Signe er i dag startet til puslingemix for de 3-4-årige (gymnastik). Hun var ret spændt og det var vi forældre også. Vi skulle være i gymnastikhallen på Bakkeskolen i Hørning. Da vi ikke vidste, hvor det var, ankom vi i rigtig god tid. Vi var der faktisk til holdet før og Signe fik god mulighed for at kigge på de andre børn, der går på holdet før. Hun fik også mødt et par børn fra børnehaven og det vakte stor glæde.

Klokken blev endelig 17.30 og vi var velkomne i hallen. Vi blev budt velkommen og fik hilst på instruktøren. Vi fik at vide, at forældre gerne måtte være med. Vi måtte også sidde og kigge på. I starten ville Signe gerne have mig med og hun synes, at der var mange børn. Hun faldt også et par gange og stod lidt og kiggede. De lavede sanglege og løb også rundt. Det var Signe med til nogle gange.

Bagefter kom der redskaber frem og børnene kunne prøve en balancegang, at hoppe i trampolin, at lege jorden brænder og slå kolbøtter og kravle over måtter. Det kastede Signe sig glad ud i. Hun prøvede det hele og klarede også balancebommen helt selv, men ville gerne have mig ved siden af sig det meste af tiden.

Til slut legede de lidt sanglege igen og så var det farvel og på gensyn næste onsdag. Signe var helt kogt men glad og hun havde bestemt ikke lyst til at komme hjem. Hun fik også sagt til instruktøren, at det havde været sjovt.

Vi glæder os til at følge hende gennem sæsonen og se alt det, hun lærer mens hun hygger sig. Det skal nok blive et stort hit at gå til gymnastik.

/Lene

One thought on “Signe er startet til puslingemix

Der er lukket for kommentarer.