Chaiselong fra stuen er smidt ud

Da vi flyttede ind på Østergårds Alle fik vi også en ny sofa. Den gamle sofa var nemlig ved at gå lidt i stykker. Den gamle sofa havde tre siddepladser. To almindelige og en chaiselong. Det var de normale siddepladser, der var ved at gå i stykker. I forbindelse med flytningen prøvede vi derfor at skrue de normale siddepladser af sofaen og i stedet kun beholde chaiselong delen. Det lykkedes super godt og har lige siden været en del af vores stue. I onsdags var det dog slut.

Chaiselongen var gået lidt i stykker og jeg havde derfor bestilt den afhentet med storskrald. Onsdag aften skulle den derfor skilles ad. Det skete med stor hjælp fra Signe, hvor vi skruede løs på den. Inden da var det dog lige tid til at side i den en sidste gang og ikke mindst hoppe i den på livet løs. Noget der ellers ikke er tilladt i vores lille hjem. Signe var super god til at skrue tingene fra hinanden. Det gik derfor strækt med at få den skilt ad og båret ud i indkørslen, så den kunne blive afhentet som storskrald.

Da Signe opdagede, at det var tid til at skille den ad greb hun straks fat i værktøjskassen, åbnede den og fandt hammer, skruetrækker og andre gode ting frem. Dem gik hun straks i gang med at bruge. Der blev hamret, skruet og leget med værktøjerne. Det var super sjovt at se, hvordan Signe bare kastede sig ud i det og gik i gang.

Resultatet er at vi nu har fået meget mere plads i den ene ende af stuen. Der er blevet lidt mere plads til at have Signes legesager, uden der ser roddet ud. Vi er rigtig glade for det nye “look”, hvor der er endnu bedre plads til at vi kan lege sammen på gulvet. Vi har derfor ikke nogle aktuelle planer om at købe et nyt møbel til “hjørnet” hvor chaiselongen har stået tidligere… og hvis vi nu skal være helt ærlige, så er det vist kun mig, der har siddet i den det sidste stykke tid og det har været ret sjældent.  Den er primært blevet brugt til at lege i og til at opbevare legetøj i. Den nye løsning med mere gulvplads synes vi meget bedre om.

Nedenfor er lidt billeder fra da vi skilte chaiselongen ad.

Vi har fået mere plads i stuen!

/Dann