Nyt spisebord, spisestole og barstole

Nyt spisebordI flere år har det stået på vores ønskeseddel, at vi skulle have to barstole til vores køkken i stedet for den lidt slidte stol, vi havde før. Ydermere har vi det sidste års tid også ledt efter et nyt bord til vores køkken. Når det kommer til ting til vores hjem, så har vi lidt svært ved at blive enige om, hvad vi synes er pænt herhjemme. Glæden var derfor stor, da vi dels fik to nye barstole i julegave og da vi dels fandt et nyt spisebord, som vi begge kunne lide.

Jagten på det nye spisebord har stået på det sidste års tid. Vi endte med at blive enige om et sort bord. Nu var det så tid til at vælge stolene. Dem der hørte til bordet, var vi ikke super glade for, så derfor kiggede vi os om efter nogle nye stole. Da vi endelig fandt dem, var det derfor om at handle hurtigt. Derfor tog jeg afsted den 23. december først på eftermiddagen for at købe vores bord og stole. Desværre kunne det ikke være i bilen på en gang, så det blev stolene, jeg hentede i første omgang. Turen ud for at hente stolene og retur igen var lidt “spændende” på grund af den snestorm, der ramte Århus omkring det tidspunkt. Udsigten på vejene var ikke fantastisk (se ekempselvis nedenstående billede fra morortvejen og trafikken gik flere steder i stå.

Snevejr den 23. december 2012 på e45Efter at have været hjemme med stolene var det afsted igen. Jeg nåede dog kun halvvejs til butikken, inden vejret blev så voldsomt, at jeg var nødt til at vende om. Noget ærgelig vendte jeg derfor om og kørte hjem uden bordet. Ærgelsen var også stor, da jeg dagen efter (juleaftensdag) kunne konstatere, at alt sneen var forsvundet. Jeg havde håbet at julefrokosten den 2. juledag hjemme hos os skulle være med det nye bord og stole. Desvære skulle det ikke være sådan.

Den 27. december (den første dag butikkerne åbnede efter jul) gik turen derfor tilbage til butikken for at hente bordet. Det blev behørigt hentet hjem. Desværre kunne vi ikke nå at samle det før senere på dagen, da jeg skulle ind til byen for at blive klippet. Sidste på eftermiddagen kiggede min far derfor hen til os og superviserede (han havde strenge “ordre” om ikke at røre ved noget grundet en rygskade) samlingen. Resten af dagen gik med at samle stolene. Det var først færdigt tæt på midnat. Herefter var bordet samlet og klart.

Herefter var det tid til at det gamle spisebord og tilhørende stole skulle smides ud. Det blev derfor til at par ture på lossepladsen med både bordet, stolene, barstolene samt ikke mindst pap og papir fra alle julegaverne.

Signe er super begejstret for det nye bord (hun var også med til at vælge det), og det er vi hendes forældre også. Vi er super glade for både spisebordet, stolene og barstolene. Det føles næsten som om vi har fået et helt nyt køkken. Vi synes det ser rigtig godt ud, og glæder os specielt meget over at det nye bord har mere plads end det gamle. Derudover kan det nye bord også blive længere, så vi får plads til de gæster, vi i dag kun kan have, når vi sætter et ekstra bord til det gamle bord. Det bliver super dejligt kun at have et bord fremadrettet.

Nedenfor er billeder af såvel de gamle som de nye møbler.

Vi er glade for vores nye køkken!

/Dann