Skallerup tur/retur

År 2012 nærmer sig sin afslutning. Det har været et fantastisk år (men mere om det i et andet indlæg). Traditionen tro skal vi holde nytår samme med nogle rigtig gode venner. I hvad der efterhånden også er blevet en tradition, så står den på en tur til et ferieland hen over nytårsaften.

Denne gang checkede vi ind i går (den 29. december 2012) i Skallerup Klit og skal være her til og med den 2. januar 2013. Indtil nu har der været tid til to ture i vandlandet, en tur i legelandet, en tur i et “voksent vandland” (et wellness område for voksne) og meget mere. I Romulus, som wellness området hedder, er der en masse bade med forskellige temperaturer, der er sauanaer, udendørs boblebad (som er lidt sjovt, når temperaturen er tæt på 0) og så er der bare en god og afslappende stemning. Det var utrolig godt for Lene og jeg at få lidt “os-tid” i Romulus, mens Signe hyggede sig sammen med de andre. Heldigvis kan vi gøre gengæld, så også vores venner får “os-tid”.

Det er hverken første eller sidste gang, vi er i Skallerup Klit. Der er noget hyggeligt ved at komme tilbage til et sted, som vi og børnene kender. Selvom huset og hustypen er ny, så er det lidt hyggeligt og sjovt at være det samme sted selvom de naturligvis også laver om (og det er kun blevet til det bedre. Eksempelvis er der kommet trådløs internet, bedre pizza’er  og meget mere).

Vi har fået lejet os ind i et hus med tre soveværelser. Det betyder at Signe sover sammen med en rigtig sød pige på 6 år. Signe er utrolig glad for at få lov til at sove sammen med en anden pige. Så vidt vi lige kan huske er det første gang hun sover sammen med andre på ca. samme alder om natten. Det er lidt vildt for forældrene 🙂 Det er tydeligt, at de hygger sig sammen. De lå eksempelvis og snakkede i næsten en time efter sengetid i går aftes. Det var ret hyggeligt for forældrene at høre på, selvom de måtte have et par besøg med nogle ord om, at de nu altså skulle sove.

Signe er som altid rigtig glad for vandland, og nyder vandet. For første gang nogensinde er hun nu blevet så stor, at hun kan “bunde” i det store vandland. Hun kan altså nu gå rundt uden problemer, og skulle det ske at hun får hovedet under vand, ja så er det jo bare en del af det sjove. Rutsjebanen er også blevet brugt flittigt.

Inden turen igen går hjem til Hørning, så står den på meget mere vandland, meget mere legeland og ikke mindst et utroligt hyggeligt samvær her i toppen af Danmark.

Nytårsaften står på en middag i en resturent og en efterfølgende hyggelig aften hjemme i hytten. Vi er spændte på, om Signe kan holde sig vågen helt til midnat (som hun kunne sidste år) eller om hun bliver så træt og falder i søvn inden midnat. Jeg tror hun holder sig vågen. Om jeg får ret må vi følge op på i et andet blog-indlæg. Normalt er det også en tradition, at vi skal have en speciel “chili-dip” til chips nytårsaften. Desværre har Dansk Supermarked valgt ikke længere at markedsføre Xing Fu rød karrypasta, så den dip bliver desværre ikke til noget. Men i desperation har vi dels købt nogle færdige dip-blandinger og dels har vi skrevet til Dansk Supermarked og spurgt til om vi kan få ingredienserne til det produkt, vi plejer at købe… .og ja, vi har ærget os meget over, at vi alle har smidt de sidste pakker ud.

Den 1. januar skal vi høre den klassiske nytårskoncert og se skihop. Det er en fast del af nytårstraditionen hos os. Det bliver en super hyggelig, om end ikke super produktiv, dag.

Den 2. januar går turen hjem til Hørning igen. Det bliver dog først efter vi har været en tur i legeland og sikkert også vandland. Samtidig skal Lene også prøve at støbe chokolade og jeg skal prøve at lave bolcher (ja, jeg laver det jævnligt derhjemme, men håber på nogle tips, da jeg er helt selvlært på området).

Den tredje januar skal Signe igen i børnehave og Lene skal på arbejde. Det er kun mig, der er så heldig at have helt fri indtil den 7. januar. Det kan virke lidt mærkeligt, at Signe skal i børnehave, når nu jeg har fri. Det skyldes udelukkende, at vi synes Signe skal være med til at tale om julegaver og andre oplevelser med de andre børn, når de kommer retur fra juleferie. Hun kommer uden tvivl til at blive hentet tidligt de dage.

Ferien har indtil nu været super god, og med erfaringerne fra tidligere in mente, så er jeg helt sikker på, at den fortsat bliver det.

Vi ved endnu ikke hvor og hvordan vi holder nytår næste år, men vi er nu helt sikre på, at det skal holdes sammen med de gode venne, vi er af sted med i år. Det er en tradition af den slags, vi gerne vil holde fast i.

/Dann

P.S. Nedenfor er et album med de relativt få  billeder vi har taget fra turen (det bliver opdateret løbende til og med den 3. januar 2013)

One thought on “Skallerup tur/retur

Der er lukket for kommentarer.