Signes fødselsdage

Signe er blevet 4 år. Og overskriften hedder fødselsdage, for vi holdt 3 fødselsdage for Signe. Den 17. november havde hun fødselsdag og vi fejrede det den dag sammen med Danns familie. Signes tante (Danns storebrors kæreste) har også fødselsdag den dag og vi var så heldige, at hun gerne ville holde fødselsdag sammen med Signe. Dagen startede rigtig hyggeligt ved at Signe kom ind og sov noget tid i vores seng. På vejen ind konstaterede Signe, at der lå gaver og flag på repoen, men accepterede, da vi sagde, at det først var til om morgenen.

Hun vågnede frisk og fik gaver. Hun blev lige så glad for at få børneknive som hun var for at få en barbiehavfrue, en almindelig barbie og tre sæt tøj. Det var dejligt at se. Hele dagen foregik i hendes navn og hun fik lov til at bestemme rigtig meget. Menuen havde Signe også været med til at bestemme. Vi skulle have pandekager, boller og hvad der nu hører til brunch hos os. Signe brugte sine nye børneknive til at skære gulerødder med. Det var ret sejt. Inden gæsterne kom fik vi kort besøg af nabodrengen Benjamin og hans mor Sanne. De kom med en gave til Signe. Hun fik en tøjhest, med en snor i, som så kan sige lyde og gå, når man “tænder” for snoren. Den var bestemt et hit både med og uden lyd på.

Farmor og farfar kom tidligt, for Signe ringede og spurgte, om de ville komme før resten af familien. Det ville de heldigvis godt. Signe fik gode gaver af farmor og farfar. De tre havde kigget på spil i BR og Signe ønskede sig et fiskespil og ludo og var så heldig at få begge dele. Hun fik også en barbiebil og dukke og en fin prinsessebog, og alle gaverne var et hit.

Fødselsdagsbarnet Louise, onkel Kenneth, fætter Kasper og Oldemor kom snart derefter og der var flere gaver. Hun fik en rigtig fin barbiedukke som både kan være en prinsesse og en popstjerne og samtidig kan spille lidt af en sang. Hun fik også et fint sæt med handsker, tryllestav og taske og penge til hendes børneopsparing.

Vi fik alle en fantastisk brunch og Signe fik lov til at gå og lege med sin fætter og farmor. De legede far, mor og børn og hyggede sig rigtig meget. Vi fik også boller og kagekone. Vi havde alle en rigtig god dag og Signe hyggede sig simpelthen så meget og det gjorde vil andre også.

Søndag var der igen fødselsdag, denne gang for Lenes familie. Igen var der fine gaver til Signe. Hun fik en barbiedukke og tøj, en Ken og tøj til ham og nogle flotte strømpebukser af mormor. Af onkel Christian, tante Rikke og børnene fik hun et fantastisk føle og tænke spil. Af moster Marianne fik hun et fin Babuska-bluse, et rigtig prinsessskørt og fine strømpebukser til. Lidt senere fik både Signe og hendes kusine en lille dukke med en hund og en børste.

Menuen var den store brunch igen og Signe var vild med at få pandekager til morgenmad. Signe og Silke gik hurtigt fra bordet og legede rigtig godt sammen. Vi andre sad og hyggede og spiste os mætte. Det var også boller og hindbærsnittekagekone. Det var et hit hos alle. Signe fik også lige besøg af hendes gode veninde Ida, som legede lidt med Signe inden hun skulle videre sammen med sin mor. Signe havde endnu en gang en rigtig god dag og var meget træt, da dagen var gået.

Mandag var en almindelig dag i børnehaven, på nær at hun blev ønsket tillykke af de voksne. Tirsdag var det tid til at have børnehaven på besøg. 14 børn og 2 voksne kom på besøg. Signe havde fået lov til at bestemme menuen endnu en gang og hun ville gerne have pizza. Det skulle jeg lave selv, for Dann skulle på arbejde. Jeg fik heldigvis hjælp af farmor og farfar, der kom og hjalp os med forberedelserne og sørgede for, at der var pizza til alle. Der kom 14 børn. De væltede huset og legede både i stuen, køkkenet og på Signes værelse. Signe lod dem lege med alle hendes ting og hyggede sig rigtig meget. Klokken 11 var det tid til pizza og alle sad på gulvet i stuen og spiste pizza og drak saftevand. Det var bare så hyggeligt og utroligt, at 15 børn kunne være så stille.

Efter maden gik alle udenfor og spiste kage og små slikposer. Der blev også sunget fødselsdagssang for Signe. Turen gik derefter over på legepladsen, hvor alle legede godt. Så sagde Signe og jeg farvel og gik hjem, mens alle de andre gik tilbage til børnehaven. Vi var så heldige, at da vi kom hjem havde farmor og farfar ryddet alt op og vasket op, så vi kunne bare hygge os resten af dagen. Det var en hyggelig dag, men vi var meget trætte alle sammen. Men heldigvis var alle så søde og jeg holder gerne fødselsdag næste år for Signe og børnehaven.

Ja Signe holdt 3 fødselsdage og havde nogle rigtig gode dage. Hun elsker at have fødselsdag og være centrum. Vi glæder os til næste års fødselsdage.

/Lene