Virksomhedspraktik

Jeg har i dag været til samtale hos Økonomi, Innovation og IT i Skanderborg Kommune.

De havde fået mit cv fremsendt fra jobcentret og efterspurgte kandidater til en praktik-/løntilskudsstilling. Jeg sendte derfor en kort ansøgning i sidste uge og blev ringet op og inviteret til samtale. Jeg har ikke den helt rette profil til stillingen som består af udviklingsopgaver inden for digitalisering, Doc2mail, KPI’er og lignende opgaver, men de syntes, at jeg havde skrevet en god og ærlig ansøgning og derfor fik jeg en chance.

Jeg mødte derfor op på Rådhuset i Skanderborg i dag. Spændt og lidt nervøs. Der var dog ikke noget at være nervøs over. De to personer, der var med til samtalen, var nemme at snakke med og venlige. De fandt hurtigt ud af, at jeg skulle have en chance for at bevise, at jeg kan udfylde jobbeskrivelsen og samtidig passe ind. Jeg blev derfor tilbudt en virksomhedspraktik på 4 uger med henblik på at finde ud af, om jeg kan udfylde et løntilskud derefter.

Samtidig skulle jeg helst starte hurtigst muligt og efter en forespørgsel til min jobkonsulent fra jobcentret, blev det aftalt, at jeg skal starte på torsdag. Det er lige om lidt og jeg glæder mig til at møde nye mennesker og lære mange nye ting. Jeg håber det på sigt kan give mig en fordel i jobsøgningen.

/Lene