Restaurant Far

Den sidste uge i vores sommerferie fik jeg et nyt kælenavn herhjemme: Restaurant Far. Menningen bag det er flertydig, men stammer fra at Signe overhørte en af hendes veninders mor kommentere, at det var ligesom at være på restureant at besøge hendes far. Det var ment som et kompliment til at der altid stod nybagt brød eller andre gode ting på bordet i løbet af sommerperioden, når børnene (og deres forældre) kommer på besøg hos os. Noget der heldigvis sker flere gange om dagen i løbet af sommerperioden, da vi er så heldige at bo et sted, hvor børn er velkomne alle steder – og det er deres forældre også.

I et par uger efter brugte Signe tit kælenavnet Restureant Far om at henvise enten til mig eller til aftensmaden herhjemme. Jeg tror, at Signe primært mente det som en bemærkning til, at jeg tit står i køkkenet i weekender og ferier. Men jeg kunne ikke undgå at trække lidt på smilebåndet. Det var da noget af et kompliment at få af Signe: det er som at gå på restaurant at spise fars mad. Det er nu nok en sandhed med modifikationer, men dejligt at få det kompliment fra ens datter.

/Dann