En ualmindelig fredag

I går, fredag, skulle jeg hente Signe i børnehaven. Klokken nærmede sig 15.45, da jeg ankom i børnehaven. Jeg havde ikke problemer med at finde Signe, der opholdt sig i “tumleren”. Hun havde ikke lyst til at komme med hjem og det var da også ok, at hun sagde det, men hjem skulle hun nu alligevel. Jeg fik hende i tøjet og var på vej ud af døren, da Signe lagde sig grædende ned. Hun ville ikke gå hjem, for hun var bare så træt. Vi aftalte, at vi tog det stille og roligt og at vi skulle gå hjem, men ikke havde noget, vi skulle nå, så vi kunne godt gå langsomt. Turen tog også rigtig lang tid. Hun kunne næsten ikke løfte fødderne og på et tidspunkt måtte vi sætte os ned på stien og holde pause, fordi vi var trætte. Turen tog 45 min. og kan gøres på 10 min. på en normal dag.

Da vi kom hjem gik vi op på Signes værelse. Vi skulle lige rydde lidt op og sige hej til Plys. Signe sagde med det samme, at hun gerne lige ville ligge i sengen lidt, for hun var altså bare så træt. Som sagt så gjort: Signe lagde sig i sengen sammen med Plys og sagde til mig, at hun gerne lige ville sove lidt. 30 sek. efter sov hun trygt. Klokken var nok 16.30 og Signe sov. Det var meget underligt, for hun har ikke sovet om eftermiddagen siden hun var under 2 år (medmindre hun har været syg). Samtidig var jeg utrolig stolt af, at hun kunne sige, at hun gerne ville sove. Det betyder, at hun kan mærke sig selv og at hun var træt og samtidig vidste, at hun skulle sove lidt.

Så en stolt og lidt forundret mor kunne gå nedenunder og vaske op midt på eftermiddagen. Jeg ringede også til Dann og sagde, at Signe til min store forundring lå og sov. Han synes også, at det var lidt sjovt.

Signe vågnede efter ca. en time. Stadig lidt træt, men det var jo fredag og det betyder Disney Sjov og slik hjemme hos os. Hun kom i seng efter Disney Sjov, men lå og legede og sov ikke før ca. kl. 22. Der var jeg forlængst gået i seng og sov sødt.

En lille sød historie fra en helt almindelig fredag, som endte med at være meget ualmindelig. Hold fast hvor er Signe da godt nok en sød pige. Jeg elsker hende.

/Lene