Ferie dag 5

Vi stod tidligt op i dag, da vil skulle på tur til Læse. Færgen sejlede kl. 7.50 og vi skulle hente  billetter senest en halv time før. Vækkeuret ringede derfor kl. 6.15. Dann stod op og gik i bad og jeg gik i bad, da han var færdig. Så var det blevet tid til at vække Signe, der stadig sov sødt. Hun var træt, da hun vågnede. Dann gik over for at hente billetter og Signe og jeg kom i tøjet og gik ned til en meget hurtig morgenmad. Derefter gik vi over til færgen.

Dann havde bestilt en rundtur med bus på Læsø, hvilket vi glædede os til. Vi kom om bord på færgen og Signe løb rundt og undersøgte det hele. Hun kunne slet ikke sidde stille. Jeg var træt, så jeg satte mig ned og så fjernsyn, mens Dann rendte rundt efter Signe. Efter noget tid savnede jeg Signe og Dann, så jeg gik ud og ledte efter dem. Det tog lidt tid, for de ledte også efter mig. Men endelig fandt vi hinanden og alle var glade.

Færgen ankom til Læsø og vi fandt den bus, vi skulle med. Chaufføren var indfødt Læsøbo. Han snakkede sjovt og hurtigt. Han kendte alle fastboer på øen med fornavn og nummerplade på bilen. Det var lidt sjovt. Han kunne også en masse gode historier. Vi kørte hurtig forbi de fleste ting og mange ting nåede vi knap at se. Men det var sjovt at få et indblik i ølivet. Signe synes ikke det var så sjovt at køre i bus, men kunne godt lide, når vi gjorde holdt og skulle ud af bussen. Vi var tilbage ved færgen kl. 14 og skulle så have tiden til at gå, indtil færgen sejlede kl. 15. Heldigvis fandt vi en legeplads, som Signe kunne boltre sig lidt på.

Færgeturen var lidt hård, for Signe var rigtig træt. Hun endte med at tage en lille lur på færgen og var glad og vågen, da vi nåede hotellet. Efter et lille stop på værelset, var det tid til badeland. Signe og jeg gik i forvejen og glæden var stor, da vi endelig landede i vandet. Vi legede og hyggede os. Dann kom snart ned til os og vi hyggede os til klokken var næsten 20.

Da vi kom op af vandet skulle Signe lige male en maske hos den flinke pirat. Det synes hun var sjovt. Imens bestilte Dann noget mad, som vi tog med op på værelset og spiste. Det var rigtig sjovt at få lov til. Klokken var 21.30 inden Signe kom i seng og sov. Det var en rigtig god dag.

/Lene