Ferie dag 6

Klokken var 7.30, da vi langsomt vågnede. Vi pakkede vores ting og hyggede lidt, inden vi gik ned og spiste morgenmad. Signe og Dann blev hurtigt færdige og gik hen og legede, mens jeg spiste færdig.

Dann pakkede bilen og tjekkede ud, mens Signe og jeg gik i badeland. Heldigvis var Dann ikke så lang tid om at tjekke ud og kom snart ned til os. Vi hyggede os rigtig meget i badeland. Vi legede havfruer og pirater og far, mor og børn. Vi var også på skift heste, hunde og katte. Også gemmeleg og fangeleg legede vi.

Signe rutsjede også rigtig mange gange i en rød børne rutsjebane. Der var også tid til at jeg kunne tage en tur i boblebad og slappe af, mens Dann og Signe legede og rutsjede.

Vi var i badeland i 4 timer, inden vi gik op. Turen gik hjemad og vi var alle trætte og mætte af oplevelser. Signe sov lige lidt i bilen og det gjorde jeg også. Så skulle hun på toilet og var vågen resten af turen.

Vel hjemme sprang hun ud på vejen for at lege med børnene der. Jeg gik med, mens Dann pakkede ud.

Vi har haft en god tur. Vi har oplevet mange ting og har set Signe finde legekammerater masser af steder. Hun elsker at lege med andre børn, men heldigvis vil hun også godt lege med sine forældre. Nu er vi trætte og skal sove.

/Lene