Ferie dag 4

I dag skulle vi tjekke ud fra hotellet i Aalborg. Vi har haft det godt der. Signe ville da også gerne blive, så vi havde lidt svært ved at sige farvel.

Vi vågnede omkring kl. 7 og gik i bad og pakkede nogle af vores ting, inden vi gik ned og spiste morgenmad. Klokken var 8.30 inden vi gik ned og der var rigtig mange mennesker i restauranten, og alle skulle spise morgenmad ligesom os. Signe fik cornflakes, pandekager, ost, bacon og æg. Hun kunne også selv tage juice og vand og hun fik 3 forskellige slags juice.

Efter morgenmaden tjekkede vi ud og pakkede bilen og kørte af sted. Klokken var næsten 10, da vi kom af sted. Turen gik mod Frederikshavn. Vi ankom lidt over 11 og skulle så finde et sted, der hedder Bangsbo. Det er et stort område med dyrehave, botanisk have, museeum og meget mere. Desværre regnede det rigtig meget da vi ankom. Vi sad lidt i bilen og så tog Signe og jeg regntøj på og Dann fandt hans paraply og så gik vi af sted. Vi kom igennem botanisk have og så fandt vi en stor naturlegeplads, hvor vi gik hen. Der var gode gynger og Signe gyngede længe. Der var også en lille spejderhytte, hvor vi alle tre sad inde. Det blev ved med at regne, så vi gik tilbage til bilen.

Vi tog forbi en Føtex og købte lidt cola og en Peter Pedal bog til Signe med bogstaver. Og så var det tid til at tage på The Reef. Vi ankom kl. 12.30 og tjekkede ind, tømte bilen og var så klar til at gå i badeland. Signe var så glad for at være der og vi kunne ikke andet end at smile. Vi var i badeland til kl. 5 og plaskede og hyggede os. Signe havde dykkerbriller og svømmevinger på og det var et stort hit. Signe vandt også en pose vingummier ved at ramme et skilt med en fodbold. Vi spiste også pomfritter og drak cola. Signe fik en is.

Vi forlod badelandet kl. 17 og Signe og jeg skulle op i bad. Efter badet hyggede vi lidt, inden vi tog på restaurant og fik rigtig god mad. Signe var dog ret træt og spiste ikke så meget. Men vi hyggede os og maden var rigtig god. Nu er Signe lige ved at sove og klokken er 20.15.

I morgen venter endnu en dag, hvor vi skal på tur til Læsø.

/Lene