Ferie dag 2

I dag sov vi længe. Helt indtil kl. 7. Ja det er længe i vores verden. Morgenen gik med hygge indtil det var tid til at spise morgenmad. Hotellet har en dejlig buffet med masser af gode ting. Signe spiste pandekager, agurk, gulerødder, ost, bacon, cornflakes og en kanelsnegl. Hun fik også tre forskellige slags juice. Det er ikke dårligt at være på ferie.

Halv ti var vi klar til at tage ud af døren. Turen gik til Fårup Sommerland. Det tog ca. en halv time, at køre turen derhen. Vi ankom derfor sammen med alle de andre, der også skulle i Fårup. Vi var meget spændte på, hvordan Fårup var i forhold til Djurs Sommerland, hvor vi har været mange gange.

Indgangen var anderledes. Man betaler i bilen og kører så ind og parkerer midt i det hele. Det gør selvfølgelig at bilen holder tættere på end i Djurs og det har bestemt også sine fordele. Signe var meget begejstret for at være ankommet. Det smittede af på os. Vi besøgte først en lille sø med pedalbåde, men dem turde Signe ikke prøve og jeg var heller ikke så begejstret for ideen. Vi gik derfor videre og fandt en sød lille rutsjebane, der hed pindsvinet. Den prøvede Signe to gange med Dann og en gang med mig. Det var et stort hit.

Derefter købte vi et slikhjul, som vi bar rundt resten af turen. Signe syntes, at det var sjovt at køre med og kom aldrig ind til de sukkerkugler, som gemte sig i håndtaget. Det når hun nok på et andet tidspunkt. Derfra gik vi over til toget, som kører rundt i parken ligesom i Djurs. Det var en hyggelig tur og de mener det virkelig, når de i reklamen siger, at Fårup Sommerland ligger midt inde i skoven. Tilbage ved stationen, gik vi over til pedalbådene igen og denne gang ville Signe gerne med. Hun kravlede lidt rundt omkring og styrede bl.a. med roret og cyklede også en stor del af turen. Det var sjov for os alle. Det eneste jeg ikke brød mig om, var at komme fra kaj over på båden og tilbage igen. Jeg var vist bange for at falde i vandet eller tabe noget. Men da vi først var ude på vandet, var det kanon hyggeligt.

Så gik turen over til en kæmpe hoppepude, men der var for mange børn, der hoppede, så vi gik hurtigt videre. Heldigvis fandt vi to andre hoppepuder, som lå et andet sted og som var næsten tomme. Signe fandt først en pige ved navn Augusta at lege med og da hun skulle videre, kom en dreng ved navn Kasper forbi og legede. Desævrre regnede det mens Signe hoppede, så hun blev meget våd, men synes stadig det var sjovt.

Planen var så, at vi skulle finde bilen og skifte til noget tørt tøj. Men vi kom til at gå en omvej og fandt i stedet nogle heste, som man kunne få en tur på. Det ville Signe meget gerne, så vi stillede op i køen. Hun er faktisk rigtig god til at stå i kø for så snakker vi bare og hygger i stedet for at være sure. Samtidig er alle i Fårup Sommerland (ligesom i Djurs) fantastisk søde til at tage sig af børnene og lave lidt sjov med dem og ikke mindst at vinke til dem. Jeg fik lov til at gå med hesten, mens Signe sad og holdt ved en speciel saddel. Rideturen var fantastisk og Signe hyggede sig meget og grinte. Hun var virkelig stolt af, at hun måtte få lov til at prøve at ridde på en stor hest og hun var også glad for, at jeg var med til at holde hesten. Jeg håber, at hun får muligheden for at ride på en hest en anden gang.

Derefter fandt vi et legetårn, hvor man kunne klatre op og rutsje ned. Det morede Signe og Dann sig med i et stykke tid. Lige ved siden af var der trampoliner, så dem kunne Signe og Dann også lige hoppe lidt på. Der var også en hoppepude i nærheden og den skulle også prøves.

Så var klokken efter 2, og jeg var meget sulten. Vi fandt derfor et spisested, hvor man betalte 145 kr. for voksne og 69 for børn og så var der en pizza/pasta/salat buffet i den ene ende og i den anden ende var der en grill buffet. Man kunne frit tage fra begge buffetter. Det synes jeg var et hit. Dann og Signe spiste mest pizza.

Godt mætte gik turen mod bilen for det var blevet lidt koldt og Signe var stadig våd efter hendes hoppetur. Vi fandt derfor bilen og gav Signe lidt tørt tøj på. Derefter fandt vi en legeplads, hvor Signe første kørte mooncar på en bane. Derefter fandt hun en heste karusel, som hun brugte meget tid på. Det var ret fascinerende, at børnene selv kunne stoppe og starte karusellen, så der brugte vi en del tid. Bagefter kunne det lige blive til en bamseis til Signe og en softice, som Dann og jeg delte.

Signe skulle derefter lige lege lidt i en sandkasse, men ikke længe for så skulle hun hen til en trafikskole for børn mellem 2 og 5. Det var en lille bane, men den havde heldigvis en benzintank. Signe fik to ture, inden vi gik videre. Hun fik også sit helt eget kørekort.

På vejen mod indgangen skulle Signe lige hoppe lidt på en kæmpe hoppepude. Hun ville gerne fortsætte, men vi ville videre og var så småt på vej hjem. Vi skulle dog lige forbi den rutsjebane, som vi prøvede aller først. Vi tog begge en tur med Signe og så skulle vi hjem. Det var Signe ikke helt tilfreds med, da hun hellere ville blive. Men hen til bilen kom vi dag. Klokken var ca. 18.20, så vi var der i mere end 8 timer. Og det var hyggeligt og meget børnevenligt, ligesom Djurs Sommerland. Signe synes det var rigtig sjovt og det bedste var hestene. Det mangler i Djurs. Men Signe glæder sig nu alligevel til næste gang, vi skal i Djurs Sommerland. Og det gør vi også.

Lidt efter kl. 19 var vi tilbage på hotellet og Signe sover nu sødt. Vi håber, at i morgen bliver lige så god en dag for vi har godt nok oplevet meget i dag og er alle trætte og ømme.

/Lene