Ferie dag 1

I dag var vores første feriedag. Vejret var desværre ikke fantastisk fra morgenstunden. Signe og jeg stod op og gik i bad og hyggede os. Derefter gik jeg i gang med at pakke Signes og mine ting. Dann havde pakket aftenen i forvejen.

Da klokken var 8, vækkede vi Dann, så han kunne komme op i bad. Jeg pakkede det sidste og begyndte at fylde bilen. Signe legede ude på vejen og hyggede sig. Der kunne også blive tid til lidt havregrød, som Signe spiste uden for ved hendes bord. Da klokken var 9.30 var vi endelig klar til at sætte os i bilen. Turen gik mod Aalborg med Signe i hendes nye autostol.

Vi var i Aalborg ca. kvart i 11. Vi fandt en parkeringsplads og gik en tur i byen. Strøget var utroligt hyggeligt og vi gik en fin tur. På vejen var vi nede i jorden ved en udgravning af et gammelt kloster. Det kostede 40 kr., at få adgang til elevatoren. Turen gik ned under jorden til udgravninger. Det var ok sjovt, men så heller ikke mere end det. Men så er det prøvet.

På vores lille strøgtur, fik vi også købt nogle pølsehorn til Signe og noget brød til os. Det smagte godt. Dann havde undersøgt byen lidt og fundet et sted med en indendørs sandstrand. Det skulle da lige besøges og Signe legede glad i det dejlige sand med masser af legeredskaber. Hun synes at det var sjovt og lidt skørt med en indendørs sandkasse.

Da vi synes, at vi havde set nok, satte vi os i bilen og kørte mod zoologisk have. Signe har snakket om den i flere dage og glædede sig.

Det var også en fin park, med mange fine dyr. Desværre var vejret ikke rigtig med os og det regnede det meste af tiden, mens vi var der. Det ødelagde meget af oplevelsen for mig, men heldigvis var selskabet jo godt. Vi var meget overraskede over, at der var pingviner i haven og løver og tigre er altid fascinerende at se. Vi fik ikke set isbjørnen og den almindelige bjørn og det er vi lidt kede af, så vi må derind en anden gang.

Derefter fandt vi vores hotel og tjekkede ind. Vi tilbragte noget tid på værelset, inden vi skulle spise aftensmad. Signe fik en pizza med skinke og kødboller. Hun spiste ikke så meget, da hun havde mere travlt med at lege i et dejligt legerum, men hun hyggede sig.

Jeg fik noget laks til forret, som var rørt op med en masse gode ting. Dann fik carpaccio. Til hovedret fik Dann en burger, men jeg fik noget oksekød med smørstegte kartofler og bearnaisesovs. Alle retter smagte fantastisk og vi gik glade og mætte derfra.

Nu er der blevet stille og Signe sover endelig (klokken er 20.30) og jeg skal også snart sove, så jeg er klar til en ny dag i morgen med masser af oplevelser.

/Lene

One thought on “Ferie dag 1

Der er lukket for kommentarer.