Signe siger “Crème Brûlée”

Signe spiser Crème BrûléeJeg er begyndt at eksperimentere en smule med det søde køkken. Ikke mindst fordi Lene gerne vil have det. En af de ting, som jeg øver mig på at lave i øjeblikket er Crème Brûlée. Signe (og Lene) er helt vild med det. Faktisk er Signe så vild med det, at hun i går (da jeg lavede det sidste gang) sagde “Tak for Crème Brûlée” et utal af gange, og da hun var lagt i seng lå hun og sang Crème Brûlée en del tid inden hun faldt i søvn. Hendes udtale er rigtig god (ja faktisk nok bedre end forældrenes) og så er det bare enormt sødt, hvordan hun har taget et ord til sig på noget, hun godt kan lide og taler om det konstant.

/Dann

P.S. Opskriften på Crème Brûlée kommer på et senere tidspunkt, når jeg har haft et par forsøg mere.

2 thoughts on “Signe siger “Crème Brûlée”

Der er lukket for kommentarer.