Signe siger “Crème Brûlée”

31. august 2011 | Skrevet af Dann

Signe spiser Crème BrûléeJeg er begyndt at eksperimentere en smule med det søde køkken. Ikke mindst fordi Lene gerne vil have det. En af de ting, som jeg øver mig på at lave i øjeblikket er Crème Brûlée. Signe (og Lene) er helt vild med det. Faktisk er Signe så vild med det, at hun i går (da jeg lavede det sidste gang) sagde “Tak for Crème Brûlée” et utal af gange, og da hun var lagt i seng lå hun og sang Crème Brûlée en del tid inden hun faldt i søvn. Hendes udtale er rigtig god (ja faktisk nok bedre end forældrenes) og så er det bare enormt sødt, hvordan hun har taget et ord til sig på noget, hun godt kan lide og taler om det konstant.

/Dann

P.S. Opskriften på Crème Brûlée kommer på et senere tidspunkt, når jeg har haft et par forsøg mere.

2 kommentarer til “Signe siger “Crème Brûlée””

  1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Crème brûlée siger:

    […] hit hos pigerne herhjemme, og også den der er blevet lavet lige siden. Her følger opskriften på Signes yndlingsdessert (nå ja, jeg synes også det smager […]

  2. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Set og sket i 2011 siger:

    […] I 2011 er der ingen tvivl om, at hendes foretrukne dessert har været creme brulee, som hun også lærte at udtale i august måned. Det er i øvrigt et ord, hun har holdt fast i siden og noget, som hun har nydt at spise mange […]