Fars dag

Roser på fars dagDet er ikke hver dag man har en hel dag, men som far er man blevet tildelt en dag om året, hvor man bliver fejret. I år var det for mig en fantastisk dag, hvor jeg fik lov til at sove længe. Jeg fik flere fantastiske tegninger fra Signe (der var tegnet specielt til far) og en rigtig flot buket roser fra Lene. Det var en fantastisk start på dagen.

Dagen blev så endnu bedre ved, at vi tog på besøg hos mine forældre (mest min far) og endte med at spise aftensmad hos dem sammen med min storebror og hans kæreste. Det var en meget spontan hyggelig dag sammen med familien.

Jeg føler heldigvis at jeg bliver påskønnet hver evig eneste dag af såvel Lene som Signe, men det er nu meget rart at blive mindet om det engang imellem. Jeg er stolt af at være Signes far.

Nedenfor er et par billeder fra dagen.

Tak for en fantastisk dag!

/Dann