En tur med tog og bus

Signe sidder i en busFredag den 3. juni var en fridag for mig. Det betød, at hele familien var samlet hjemme i Hørning og ikke havde de store planer. Det plejer nu ikke at stoppe os, så vi besluttede os for at tage en tur ind i byen. Det betød, at Lene kørte derind tidligt om morgnen og løb nogle ærinder. Signe og jeg tog derfor en lang og hyggelig morgen derhjemme, inden vi tog bilen ned til toget.

Signe glædede sig rigtig meget til at tage en tur med toget ind til Århus. Hun talte ikke om andet hele morgenen og da vi endelig kom til stationen, kunne hun ikke stå stille af bare glæde. En fantastisk oplevelse.

Da vi var kommet ind i toget skulle Signe lige kigge sig lidt omkring (og ud!), men så blev der ellers gået lidt omkring på turen ind til Århus. Da vi var kommet ind til Århus spurgte jeg Signe, hvad hun gerne ville nu, og hun ville gerne prøve at køre i bus. Som sagt så gjort, så vi fandt en bus og tog et enkelt stop med den til Signes store glæde. Billedet til dette indlæg er med Signe, der kører bus.

Da vi trådte ud af bussen fandt vi hurtigt Lene og det var tid til at jeg skulle til frisør. Det udnyttede de to piger til at få en god omgang tøse-hygge. Derefter var vi på “kedeligt” tøjindkøb inden vi tog hjem og havde en rigtig hyggelig eftermiddag og aften derhjemme.

Det er simpelthen fantastisk at være med når Signe oplever verden og hvordan hun fascineres af de ting, som vi tager for givet hver dag. Det er skønt at opleve verdenen sammen med hende… jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal på tur.

Nedenfor er et par billeder fra turen.

/Dann