En hyggelig weekend i januar

Vi har haft årets første weekend, hvor vi har været sammen hele weekenden. Det er desværre ikke altid, der er tid til det, da Dann tit er væk til hans psykologistudie eller til nogle aktiviteter i JCI. Denne weekend var en af de rigtig hyggelige undtagelser.

Weekenden startede allerede fredag, med at Signe blev hentet omkring 15:20 af Lene. Dann kom hjem omkring 16:30 fra arbejde. Dann gik straks i gang med at lave aftensmaden, der denne gang var hjemmelavet tomatsuppe med nudler. Fredag aften forløb ellers helt normalt med at vi spiste, så Garfield, legede med Signe og efter hun var puttet, så var der lidt voksentid.

Lørdag morgen vågnede signe allerede 04:40, og var klar til dagen. Det var lidt før vi havde håbet, men efter at have prøvet alle tricks i bogen, måtte vi konstatere, at det var morgen og dagen skulle i gang. Vi fik derfor taget hul på dagen, og da klokken var 08:15 var vi allerede på vej ud af døren og ind mod byen.

Dann skulle klippes klokken 09:00, og da han var færdig med det, var det tid til at tage en pause på en café inde ved åen i Århus. Herefter gik turen til Salling, hvor Dann havde et par ærinder. Der blev byttet en skjorte til en i en anden størrelse, han fik prøvet om den jakke han fik i julegave nu også var den rigtige størrelse, han fik købt et jakkesæt og Signe fik købt lidt tøj.

Derudover tog Signe og Dann rulletrapperne omkring 50 gange, da det var det største hit den dag – bare at tage rulletrapperne med sin far.

Da det var ved at være middag, så vendte vi bilen mod Hørning. Signe var rigtig træt, men efter at have fundet lidt BabapapaYouTube, lykkedes det at holde hende vågen hele vejen hjem. Herefter blev hun lagt ud, og hun sov til efter klokken 15. Det er længe siden, hun har sovet så længe sidst.

Mens hun sov fik Dann bagt rugbrød, et nyt slags hvedebrød han er ved at eksperimentere med (tager tre dage at lave) og ikke mindst rosinboller. Rosinbollerne var et stort hit hos Signe, men Lene syntes de var lidt for søde (for meget vaniljesukker). Aftensmaden blev også lavet, da det var Gullash der havde godt af at stå og simre resten af dagen.

Aftnen forløb helt normalt med at vi legede, spiste, så Garfield og legede lidt mere. Signe var rigtig træt, da hun kom i seng, så hun sov næsten med det samme. Aftnen gik med at lave nogle mini Pretzels (blev først færdige søndag) og softice, der skulle spises straks. Derudover så vi Sport 2010 på DR1 i fjernsynet, og gik i seng da det var slut.

Dann fik love til at sove længe (08:30) søndag, mens Lene og Signe havde en rigtig hyggelig morgen. Signe fik det eksperimentale brød til morgenmad, da hun adspurgt helst ville have det. Formiddagen gik ellers med at hygge os og med at gøre os klar til at komme til Danns storebrors fødselsdag i Viby klokken 12.

Det var egentelig planen, at vi skulle have en ny pastaret til aftensmad om aftnen, men da vi dels kom lidt sent hjem og da der var rester fra gårsdagens gullash og brød, så valgte vi at udskyde den nye pastaret.

Weekenden sluttede med at vi, som vi altid gør, planlagde den efterfølgende uge, og så ellers hyggede sammen om aftnen.

Alt i alt har det været en helt fantastisk weekend, hvor vi har nået en masse småting, men mest af alt, så har vi bare “været”. Rigtig hyggeligt at have god tid til hinanden uden at skulle noget. Det er helt tydeligt, at Signe har nydt det, og det har hendes forældre også!

/Lene & Dann

One thought on “En hyggelig weekend i januar

Der er lukket for kommentarer.