3 års bryllupsdag

Tænk sig at det allerede er tre år siden vi blev gift. Tre år siden vi delte en, for os, helt fantastisk dag sammen med vores familie og venner. Ja, tiden går i sandhed hurtigt.

Siden vi blev gift, er der sket rigtig meget for os med hus, ekstra bil, Lenes uddannelse, Signe og meget meget mere. Når vi sådan tænker tilbage på de sidste tre år, ja så gør vi det med glæde. Det har været nogle rigtig gode år sammen – både for os selv og sammen med Signe.

Vores følelser for hinanden er ikke blevet mindre gennem det sidste år – tværtimod. Vi er begyndt at finde ud af, hvordan vi fungerer som familie med Signe, der efterhånden er blevet helt sin egen. Der er ingen tvivl om, at vi stadig har meget at lære om både at være forældre og at være noget for hinanden samtidig med, at vi er noget for Signe. Vi synes dog vi er rigtig godt på vej og glæder os rigtig meget til tiden, der kommer.

I år var det planen at Dann skulle holde fri fra arbejde. Sammen skulle vi så have en rigtig hyggelig dag, der skulle afsluttes med at vi tog ud for at spise. En plan er jo rigtig god at have, selvom den tit skal ændres, når den møder virkeligheden. Siden planen blev lagt havde Lene jo fået et arbejde. Lene kunne ikke så godt holde fri fra hendes spritnye arbejde.

Derfor blev vores bryllupsdag lidt mere hverdagsagtig. Vi stod op og havde en hyggelig morgen sammen. Dann afleverede Signe som han plejer, men tog så hjem i stedet for at tage på arbejde. Her fik han læst lidt i en bog og i øvrigt bare slappet af derhjemme.

Lidt senere på dagen var det tid til at starte madlavningen, så den da var klar til Lene kom hjem. På trods af det ikke super gode vejr denne dag stod menuen stadig på grill. Rødvinssauce, en god bøf og nogle kartofler for de voksne, mens Signe skulle have hendes favorit: pølser.

Det var rigtig hyggeligt at grille sammen og ikke mindst at spise det efterfølgende måltid. Efter Signe var lagt i seng blev aftnen brugt på at hygge os lidt inden Lene gik tidligt i seng (det er jo hårdt at starte på et nyt arbejde).

Dagen var ikke helt som vi planlagde, men det den var rigtig god alligevel. Der var masser af tid til hinanden og til at hygge os i hjemmelige omgivelser.

kh

Lene & Dann