Et par bøger blev læst i min barsel

Bøger læst i Q2 2009Jeg er rigtig glad for at læse. Det sidste stykke tid har der “desværre” ikke været tid til det, da jeg har brugt al min tid på Signe. Min barsel har dog givet mig mulighed for at læse lidt, mens Signe sover. Derfor bestilte jeg i starten af min barsel et par bøger hos Amazon og gik ellers i gang med at læse. Det blev “kun” til de 6 bøger (en af dem har jeg lånt) der kan ses på billedet.

I øjeblikket er jeg i gang med endnu en bog fra mit psykologistudie, men jeg når ikke at blive færdig med den inden min barsel er slut, hvorfor den ikke er på listen.

Det blev ikke til mange bøger, men det er for mig et godt tegn. Det betyder at jeg har haft masse at se til med Signe og har haft en masse andre gøremål, mens hun har sovet. Jeg er dog glad for at have fået læst lidt – det er ret at blive lidt stimuleret engang imellem.

Boglisten på hjemmesiden er opdateret med de bøger, jeg købte. Den jeg lånte (BICC bogen) er naturligvis ikke på listen.

Pt har jeg ikke nogen ulæste bøger i reolen, der ikke har relation til mit psykologistudie. Jeg har et bar bøger i kikkerten, som jeg gerne vil læse engang, men lige nu skal jeg fokusere på at få læst bøgerne til mit studie. Måske der bliver tid til et par andre bøger til jul.

/Dann

One thought on “Et par bøger blev læst i min barsel

Der er lukket for kommentarer.