Fødselsdag

I dag er det min fødselsdag. Hele 29 år kan det blive til. Jeg ved ikke præcist hvad dagen bringer, men jeg ved at jeg skal tilbringe den sammen med min lille familie, og det glæder jeg mig meget til.

Det bliver min første fødselsdag som far. Det er en mærkelige fornemmelse. Typisk når jeg holder fødselsdag så kommer jeg selv i centrum for mit eget liv, men i år er det anderledes. I år er det familien der er i centrum. Derfor har vi også planlagt at bruge dagen sammen. Jeg glæder mig til i dag.

De sidste 10 år af mit liv har jeg altid været den yngste. Jeg er den yngste blandt mine kollegaer, jeg var den yngste da jeg læste HD, jeg er den yngste på forskellige kurser, osv osv.. Jeg kan mærke at det er ved at vende. Efterhånden som jeg nærmer mig de 30 (som der jo kun er 12 måneder til), ja så kan jeg se at jeg ikke længere er den yngste. Jeg er nu på samme alder som de andre jeg mødes med i de fleste sammenhænge. Det skal jeg vende mig til, men jeg udskyder det et år. Jeg udskyder det indtil jeg udskifter det mest betydende ciffer i min alder.

/Dann

3 thoughts on “Fødselsdag

  1. Tillykke med dagen fra os i Ishøj, håber dine piger hygger rigtigt meget om dig, for lidt i centrum er du dog 😉

    Knus fra Hanne og Henrik

  2. Dagen nærmer sig sin afslutning. Det har været en hel fantastisk dag – den bedste i lang tid. Vi har hygget os herhjemme, vi har været i Hammel, vi har været i Randers, vi har spist på café, vi har set en film og så har vi ellers bare hygget os.

    Nå ja, så var jeg også på arbejde og dele slik ud.

    Dagen kunne simpelthen ikke være bedre.

    Eneste ulempe? Jeg skal køre hjemmefra omkring 06:00 i morgen for at tage på arbejde, og kommer først hjem sent onsdag aften.

Der er lukket for kommentarer.