At holde sit eget hoved

I aftes sad jeg i sofaen og så lidt fjernsyn sammen med Signe. På et tidspunkt ændrer jeg lidt på den måde Signe lå på og pludselig holdt hun selv sit hoved. Hun holdt det stolt oppe og beskuede for første gang i længere tid verden fra en ny synsvinkel.

Hun har ikke gjort det siden i så lang tid som hun gjorde i går, men sådan en tosset far som mig, var jeg bare pavestolt, da Signe løftede sit hoved og kiggede ud over stuen.

Signe er endnu ikke god til at løfte hovedet op selv, men når hun vil (og ikke er træt) kan hun holde det selv, hvis hun bliver hjulpet op. Hun kan godt løfte hovedet selv, men gør det sjældent, så de stolte forældre løfter hende “naturligvis” engang imellem for at se hende holde sit hoved selv.

De bliver hurtigt store.

/Dann

One thought on “At holde sit eget hoved

Der er lukket for kommentarer.