Opgradering af Signes bleer

Sidste gang Lene var ude for at købe ind (fredag) skulle der også hentes nye bleer med hjem til Signe. Indkøbet blev foretaget i KIWI (den butik i nærheden der har de absolut bedste åbningstider). For første gang skete der det, at vi gik fra ble størrelse 1 til ble størrelse 2. Så om kort tid når vi er færdige med den pakke bleer der er i gang lige nu, så skal Signe til at bruge en større størrelse bleer.

Ja, det er stort som nybagte forældre at få et så tydeligt tegn på, at Signe vokser. Hun kan ikke længere rigtigt passe newborn bleerne. De bliver store hurtigt. For os haster det ikke med at hun bliver større. Vi kan li’ hende lige som hun er. Men mon ikke Signe har travlt med at blive større? Det tror vi.

Vi undres til stadighed over, hvordan det er nogle helt andre ting end normalt, der er blevet vigtige.

/Lene & Dann

4 thoughts on “Opgradering af Signes bleer

 1. I dag har jeg været i Viby Centret og her blev der købt en ny sutteflaske. Sutteflasken blev købt i Matas. Vi har valgt at bruge AVENT serien (hvilket er en helt fantastisk serie).

  Indkøbet af en ny sutteflaske skyldes endnu en opgradering. De sutteflasker vi har er på 125 ml, men hun er nu begyndt at spise lidt mere end det, så der blev købt en ny sutteflaske med 260 ml i stedet. Samtidig er selve sutten (den del der kommer mælk ud af) også blevet opgraderet til en udgave der kommer mere mælk ud af for hvert sut.

  Hun bliver stor.

  /Dann

 2. vi har lavet en gemmekasse for hver af drengene, hvori der bl.a. ligger en new born ble, et af deres første sæt tøj m.m. Det er helt tosset at kigge på det, og vide hvor små de faktisk har været.

  Indimellem går det der vokseværk hurtigere end sjovt er, men så er det jo godt at man kan forbeholde sig rette til at være lidt nostalgisk 😉

 3. der kan komme mange gode ting i sådan en kasse, også bare små udprint af deres sproglige guldkorn, når de begynder at snakke, en lille dagbog fra en rejse, m.m.

Der er lukket for kommentarer.