Boglisten er opdateret

16. december 2008 | Skrevet af Dann

Langt om længe har jeg fået opdateret boglisten. Det har været planen siden januar måned, men nu er det altså sket. Boglisten har også fået en ny fane med Lenes bøger. Lenes liste er kun over nogle af hendes bøger. I løbet af det kommende år forventer vi få opdateret Lenes fane også.

Det er sket samtidig med at bogreolen er blevet reorganiseret. Alle bøger står nu i lag. Tidligere havde vi ikke plads til de bøger vi havde. Nu har vi ledig plads… så det kan være der skal købes et par ekstra bøger ved lejlighed (dvs. når jeg er færdig med psykologistudiet).

Derudover er de to bøger om design af grafer, som jeg har skrevet lidt om tidligere, også blevet læst.

/Dann

En kommentar til “Boglisten er opdateret”

  1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Året der gik siger:

    […] Dann overholdt sit nytårsfortsæt og fik læst alle sine ulæste bøger. Boglisten på hjemmesiden blev også opdateret. […]