Bøgerne er læst

Det at have en bogreol fyldt med bøger som bare venter på at blive læst har givet mig en del dårlig samvittighed gennem årene. Det er siden jeg flyttede hjemmefra ikke lykkedes mig at komme i bund med ulæste bøger i bogreolen. Det er naturligvis ikke de samme bøger der har været i bogreolen, der er løbende blevet læst nogen og løbende blevet købt nogen ind.

Da året startede var jeg fast besluttet på at 2008 skulle været året hvor den dårlige samvittighed blev renset – året hvor bøgerne blev læst.

I løbet af i år har der derfor været en række indlæg på hjemmesiden efterhånden som en håndfuld bøger er blevet læst. Flytningen til det nye hus på Østergårds Alle har taget en del tid, men der er nu alligevel blevet lidt tid til at læse bøger. Derfor kan jeg i dag med stolthed sige at “bøgerne er læst”. Den sidste runde bøger der er læst kan ses på billedet i dette indlæg. Den bog jeg havde sværeste ved at få startet på er den nederste på billedet. Det er en bog fra mit cand.merc studie som jeg har haft stående for at samle støv i et par år. Da jeg først kom i gang var det i øvrigt en spændende bog, selvom der ikke rigtigt var noget nyt i den.
Bøger
Det er for mig en fed fornemmelse at have tømt reolen. Ikke længere at have en dårlig samvittighed over alle de bøger der ikke er læst. Hvad skal jeg så bruge den tid jeg har læst bøger på? Jo dels er der jo mit psykologistudie som jeg ikke rigtigt har læst noget til, dels har jeg allerede bestilt et par nye bøger om grafisk præsentation af data og dels har jeg en anden plan der nok skal tage lidt af min tid, men mere om det på et senere tidspunkt.

Det er fedt at være færdig! Fremadrettet begrænser jeg mit bogindkøb til et minimum så jeg kun køber dem jeg har tænkt mig at læse med det samme.

På hjemmesiden er der i øvrigt en oversigt over bøger jeg har læst og har stående i min bogreol. Boglisten er ikke blevet opdateret i år, men det kommer inden nytår. Der skal nok komme en lille besked på hjemmesiden når boglisten er opdateret. 

/Dann

P.S. Faktisk har jeg stadig et par ulæste bøge i min bogreol, men de er købt som pensum i forbindelse med mit studium. Dem har jeg ikke dårlig samvittighed over ikke at have læst, da de skal læses i takt med at studiet skrider frem.

2 thoughts on “Bøgerne er læst

Der er lukket for kommentarer.