Og der kom lys

For to uger siden var vi så heldige at få sat lys op i vores hus. Da jeg desværre har 10 tommelfingre, så havde jeg brug for lidt hjælp til at hænge det op. Derfor kom mine forældre forbi og brugte hele weekenden sammen med Lene og jeg til at hænge lys op i huset.

Vi havde naturligvis ikke levet i mørke indtil da, men der har manglet lys mange steder. Eksempelvis i de to ekstra værelser vi har, i trappeopgangen, ved indgangen og et par andre steder. I løbet af weekenden fik vi sat alle de lamper op vi havde købt på forhånd. Vi fik også købt et par ekstra lamper og fik sat dem op.

Der mangler stadig lys i stuen der kan tændes på væggen (vi har lidt forskellige lamper der sidder i et normalt stik i væggen). På et tidspunkt skal vi nok kigge på det, men for øjeblikket er vi tilfredse med hvordan vores “lys situation” er.

Før denne weekend skulle alt lys tændes på lamperne eller ved at sætte et stik i en kontakt. Nu tænder vi alt det lys vi gerne vil på nogle kontakter på væggen.

Lys i alle rum er en rigtig god ting – specielt nu hvor vi har fået vintertid og det bliver tidligere og tidligere mørkt. Det er nu så mørkt at jeg ikke kommer hjem fra arbejde mens det er lyst udenfor. Derfor er det meget rart at vi nu har fået lys op i alle rum. Det glædes vi over hver dag.

/Dann