Sofaen og sengen er samlet

Som vi tidligere har skrevet om så skulle vi både have en ny seng og en ny sofa i forbindelse med flytningen. Sengen primært forbi den gamle ikke kunne komme op af trappen til soveværelset. Sofaen fordi den gamle var i stykker.

Den gamle sofa var med en chaiselong. Chaiselongdelen har overlevet og er blevet til et selvstændigt møbel. Den nye sofa (der er lang nok til at jeg kan ligge i den) minder meget om den anden ved at det er en kombination af en to personers sofa og en chaiselong.

Både sengen og sofaen manglede vejledninger i hvordan man samlede dem. Sofaen fandt jeg på nettet og fik selv samlet. Sengen måtte jeg forbi Idemøbler for at se præcist hvordan den var samlet.

Begge dele viste sig heldigvis at være nemme at samle – selvom det tog lidt tid og jeg måtte have hjælp til sengen. De er heldigvis samlet nu så vi har en god sofa at sidde i når vi er i stuen og en rigtig dejlig seng at sove i om natten.

Det er lidt over en uge siden at sofaen blev samlet mens sengen blev samlet i den første uge vi boede i huset.

Dyrt men dejligt.

/Dann