Færdiggørelsen af huset ramt af strejke

Vi er allerede begyndt at få post på vores nye adresse. Nøglen til postkassen har vi ikke, men der er heller ikke sat nogen i endnu. Derfor kan vi køre forbi et par gange om ugen og hente post.

Sidste gang vi var forbi kunne vi blandt meget andet tage “Lokalavisen Skanderborg” med hjem. I den kunne vi læse at byggeriet af vores hus i Magnolia Haven (en del af Hørningparken der er et større område derude) har været ramt af strejke.

Der var sket det, at en muremester var gået i betalingsstandsning. Derfor havde en eller flere muresvende ikke fået udbetalt løn. Det betød så, at alle LO ansatte valgte at strejke. I praksis betød det at der ikke blev lavet noget derude i en periode.

Problemet er løst nu ved at bygherren har ansat de berørte murere i sit eget selskab for at få gang i byggeriet igen. Måske det er derfor vores indflytning er udskudt med 14 dage.

Og når vi nu er ved indflytningen, så har vi endnu ikke hørt noget fra sælger på de “forslag” vi havde i forbindelse med at overtagelsesdagen er flyttet 14 dage ud i fremtiden… det minder lidt om de svartider de havde sidste gang… øv.

/Dann