Specialekontrakt er udfyldt i dag

Ja så skete det endeligt. Jeg har udfyldt min specialekontrakt og fået min vejleder til at skrive under på den og så skal den bare lige have en underskrift fra en anden professer og så er jeg officielt specialeskrivende studerende. Det er en ret fed følelse. Det betyder så også, at jeg skal aflevere inden for 6 mdr., ellers tæller det som et brugt eksamensforsøg, men det kan jeg da også godt klare 🙂

 

Jeg havde et godt møde i dag med min vejleder. Han er hjælpsom og flink og tror på, at jeg har fat i noget relevant. Jeg fik godkendt min disposition og nu er det så bare, at gå i gang med skrivearbejdet. Emnet er: “Overtrædelser af planloven med særlig henblik på værdispildsbetragtninger og retshåndhævelse”. Til dem der er interesserede, kan min disposition ses her på siden

Jeg har aftalt med min vejleder, at han får nogle sider til gennemlæsning (en del af vejledningen) i slutningen af august, eller hvornår jeg kan snøvle mig færdig. Der venter mig et stort arbejde. Jeg skal igennem en masse domme og en masse bøger, men jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Jeg tror på det og det gør Dann også og det samme gør min vejleder.

/Lene

One thought on “Specialekontrakt er udfyldt i dag

  1. Tillykke 🙂

    Så er det bare om at skrive!
    Godt at de store sportsting er slut for nu 😉

Der er lukket for kommentarer.