Flytningen forberedes

I løbet af den sidste uge er jeg for alvor begyndt at forberede selve flytningen til vores nye hus i Magnolia Haven.

Forberedelsen har blandt andet bestået i at leje en varevogn fra den 1. august til den 3. august. Det giver os to dage til at få flyttet alt hvad vi har og smidt det ud der skal smides ud. Den førte flyttedag (fredag den 1. august) er det kun os selv der flytter. Den 2. august kommer der nogle venner og hjælper os med at få flyttet det vi dels ikke kan selv og dels ikke når den 1. august. Vi regner ikke med at køre mere end to ture den 1. august da vi også skal have rengjort huset inden vi foralvor begynder at flytte ind i det.

Varevognen er lejet hos driveon.net og koster lidt under 2.000,- kr. for de 2 dage inkl. 200 km (hvilket er lidt under hvad vi forventer at bruge).

Ud over at leje en bil, så er vores loftsrum også blevet tømt. Alt er blevet flyttet ned på kontoret i lejligheden. Dette dels for at få et bedre overblik over hvor meget der skal flyttes og dels for ikke at skulle bære det så langt når vi kommer til selve flytningen. Det tog en del timer at tømme det rum… så det kommer givetvis også til at tage en del timer at flytte det til Magnolia Haven.

I den sidste uge er det også blevet tid til at pakke det første af lejligheden ned. Ca 1/3 af alt hvad der skal flyttes er blevet pakket. Det drejer sig om alle de ting som vi mener at kunne undvære indtil august. Der er indtil nu blevet brugt 17 flyttekasser på at pakke det fra lejligheden. Jeg skyder på at vi skal bruge ca. lige så mange til resten. Årsagen til at det ikke er tre gange så meget er at der er møbler og bøger som vi ikke pakker i flyttekasser – dem tager vi på andre måder.

Alt i alt skrider det fremad med flytningen. Vi skal nok nå at blive helt færdige. Faktisk har jeg det lidt sådan at nu må det snart gerne være. Nu er vi klar til at flytte, så det må gerne snart blive første august.

Vi har taget et par billeder fra forberedelserne til flytningen. Dem har vi lagt i et album her på hjemmesiden. Efterhånden som der sker mere med vores flytning vil vi samle billederne her. Også billederne fra selve flytningen vil blive placeret her.

/Dann