Farvel til Byvangs Alle

Vi bor i dag på Byvangs Alle 6, 1. tv., 8260 Viby J. Lejligheden har vi lejet gennem Viby Andelsboligforening. Viby Andelsboligforening kræver, at man er medlem for at man kan bo der. Jo lavere et medlemsnummer man har (dvs. jo før man blev medlem) jo bedre. Dann har været så heldig at få et medlemsbevis i dåbsgave fra sin farmor og farfar. Derfor var det ret nemt for os at få først lejligheden ude i Næringen og nu lejligheden på Byvangs Alle. Når man er “inde” i foreningen, får men endnu højere prioritet end ens lave nummer tillader. Derfor var det også nemt for os at få fat i lejligheden i Viby, selvom området er meget eftertragtet.

Da vi skulle leje vores nuværende lejlighed var Lene nede for at få den vist frem af de tidligere lejere, mens Dann var i København. Lene godkendte lejligheden, så vi accepterede tilbuddet (var så vidt vi husker nummer to – dvs. dem før os skulle sige nej tak). Vi fik heldigvis lejligheden og da Dann så den ved endnu en fremvisning hos dem der boede i den før, kunne han også godt lide den.

Ved overtagelsen fra de gamle ejere aftalte vi at overtage lidt forskelligt (gardiner, køleskab, emhætte, etc.). På den måde slap vi for at både købe og ikke mindst for at sætte det op. For Dann var det første gang, han har haft noget brugt.

Vi viser lejligheden frem
Da vi jo flytter til Magnolia Haven, så har Viby Andelsboligforening forsøgt at finde en ny lejer til vores lejlighed. Det er nu lykkes. Den nye lejer overtager lejligheden den 1. september 2008. Vi skal ud den 14. august 2008. Boligforeningen har så 14 dage (hvor vi betaler huslejen) til at renovere lejligheden. Vores opsigelsesfrist er egentlig tre måneder, men det er lykkes at komme ud før denne frist (hvilket ikke er så underligt idet de jf. lejeloven skal forsøge at leje boligen til overtagelse efter vores ønsker).

I forbindelse med denne genudlejning har vi haft besøg af en del forskellige mennesker, der er blevet tilbudt lejligheden. Det har været lidt underligt at have fremmede mennesker på besøg, der gerne vil kigge i ens skabe, måle op hvor store rummene er og meget mere.

Efter en del fremvisninger blev vi ringet op og fik besked om, at der nu var fundet en ny lejer. Den nye lejer var på besøg igen i søndags for at tage en masse mål så hun og hendes søn kan indrette lejligheden. I denne sammenhæng blev vi også her enige om, at den nye lejer kan overtage gardiner, emhætte, kæleskab og lidt andet godt. Vi får praktisk talt ikke nogen penge for det, men vi slipper for bøvlet med at pille tingene ned og smide dem ud. Det har også en værdi for os.

Glad for Byvangs Alle
Nu hvor den nye ejer er fundet, er det på en eller anden måde lidt mere definitivt, at vi skal flytte. Vi glæder os naturligvis rigtig meget til at flytte til Magnolia Haven. Men der er også lidt vemodigt for os at flytte fra Byvangs Alle. Vi har været (og er stadig) rigtig glade for lejligheden. Det har været et dejligt hjem for os. Vores forhold har udviklet sig meget, mens vi har boet her, og der er sket meget i vores liv, mens vi har boet her – både sammen og hver for sig.

Så alt i alt vil vi savne Byvangs Alle, men omvendt glæder vi os rigtig meget til at flytte ud i Magnolia Haven. Vi glæder os naturligvis mere til at flytte end vi er vemodige over at flytte – ellers skulle vi jo ikke gøre det.

To uger igen
Vi forventer at flytte den 1. og 2. august for så at bruge de resterende 14 dage på at gøre lejligheden ren og tage de ting ned som den nye ejer ikke ønsker at overtage og som vi bare skal have smidt ud.

Det vil sige at vi har 17 dage endnu inden vi flytter fra Byvangs Alle. Hvis de sidste fire år er nogen indikation, så er vi sikre på at det bliver nogle gode dage.

Vi har lavet en lille billedsamling af vores lejlighed til dem der måtte have interesse i at se hvordan lejligheden så ud ved indflytningen.

/Lene & Dann

3 thoughts on “Farvel til Byvangs Alle

  1. > …den nye lejer kan overtage gardiner, emhætte, kæleskab og lidt andet godt.

    Kæleskab?? 😀

Der er lukket for kommentarer.