Billeder fra vores tur til Rom i 2006

I november 2006 var vi på en lille ferie i Rom. Vi havde en rigtig god tur. seværdighederne blev set, maden blev nydt og vi kunne side udenfor på café i november. Ikke noget der normalt sker herhjemme.

På turen lånte vi mine forældres kamera og tog en masse billeder med det. De billeder har nu været gennem vores “standardhåndtering”. Det vil sige at de nu langt om længe ligger færdige på vores hjemmeside under billeder. Det der har taget længst tid har været geotagging. Vi har lovet os selv at vi aldrig venter så længe med at behandle nogle billeder igen.

En af de store begivenheder i Rom var at jeg på vores 5 års dag friede til Lene.

P.S. Billederne fra Amsterdam ligger allerede på hjemmesiden men er ikke færdigbehandlet. Det kommer i løbet af et par uger.

One thought on “Billeder fra vores tur til Rom i 2006

Der er lukket for kommentarer.