Miniferie til Amsterdam (dag 2)

Rejsedagbog fra vores tur til Amsterdam

Vi stod op og gik i bad og gik ned i Dina og Tomas lejlighed og fik morgenmad. Derefter tog vi en sporvogn ind til Amsterdam Centrum. Der gik vi igennem de 9 gader, som er en del af Amsterdam centrum. Vi så masser af skæve huse og masser af kanaler. Der var også masser af mennesker. Det var hyggeligt at gå rundt i byen. Vi fik tidlig frokost på et lille bageri på strøget. Vi fik også besøgt en cafe på vejen, hvor vi fik lidt kaffe. Efter at have gået lidt mere rundt var vi sultne igen. Vi fandt en lille cafe, hvor vi kunne sidde udenfor i solen. Maden var dog ikke særlig god og alt for dyr.

Vi tog en sporvogn ud til Dapper marked, hvor vi mødtes med Lone. Markedet var ved at lukke, så vi gik hjemad. Vi gik forbi og købte ind til aftensmad på vejen. Derefter blev der lavet aftensmad og hygget indtil vi gik i seng.