Miniferie til Amsterdam (dag 1)

Rejsedagbog fra vores tur til Amsterdam

Vi stod tidligt op for at køre til Brørup for at mødes med Jan og Freya. Vækkeuret stod på 5.15, da det ringede og klokken var 6.20, da vi kørte af sted. Vi skulle lige ud forbi Danns forældre inden vi skulle sydpå. Vi havde afsat god tid til køreturen, for der kunne være myldretidstrafik og vejarbejde på Vejlefjordbroen.

Der var dog næsten ikke trafik og vi havde god tid, da vi kom til Brørup. Bilen blev pakket og Dann sad på bagsædet ved siden af Freya. Og så gik turen sydpå.

Vi holdt små pauser på vejen for at købe drikkevarer, gå på toilet og give Freya lidt at spise og drikke og så hun kunne gå lidt rundt og komme af med noget energi. Det meste af vejen gik det godt. Der var vejarbejde et par steder, men ikke noget nævneværdigt. Omkring Amsterdam holdt vi dog en del stille pga. sammenfletninger af en masser biler.

Det hele betød, at vi var fremme lidt efter kl. 18. Turen tog med pauser 9 timer. Freya var ved godt humør det meste af turen, men det var selvfølgeligt hårdt for hende, at sidde stille så mange timer i bilen. Vi fik lavet noget at spise og sad bagefter og sumpede inden vi skulle i seng. Vi havde lånt en lejlighed af nogen i bygningen og der sov vi alle nætter.

One thought on “Miniferie til Amsterdam (dag 1)

Der er lukket for kommentarer.