Miniferie til Amsterdam

I dag (torsdag den 17. april) tager Lene og jeg på en miniferie til Amsterdam. Vi skal på ferie sammen med et par venner og deres søde datter (på ca. 1½ år).

Turen går ned til et par rigtig søde mennesker i Amsterdam som vi kender. De bor i en ejendom hvor der helt tilfældigvis er en ledig lejlighed (beboerne er ude og rejse). Den lejlighed kan vi låne, mens vi er derned. Vi er altså så heldige, at vi kan bo privat, har nogle super gode guider samt mulighed for at lave rigtig mad hvis vi har lyst.

Dem vi skal besøge i Amsterdam har været så venlige at holde lidt ferie for at “passe på os”. Det betyder at vi er “mandsopdækket” under hele turen. Det er ret fantastisk at de både åbner deres hjem for os samt ikke mindst at de på den måde bruger deres tid på os.

Turen starter i dag (torsdag den 17. april og slutter tirsdag den 22. april). Vi skal køre derned på den første og sidste dag kommer primært til at gå med transport.

Hvis det bliver muligt vil vi i løbet af turen (eller når vi kommer hjem igen) lave en lille rejsedagbog, som vi kommer på vores hjemmeside. Vi vil også tage lidt billeder dernede, men de vil først komme på hjemmesiden lidt tid efter vi kommer hjem (vi laver et indlæg når de er her).

Vi glæder os rigtig meget til turen.