Miniferie til Amsterdam (dag 3)

Rejsedagbog fra vores tur til Amsterdam

Vi spiste morgenmad omkring kl. 9 og hyggede lidt indtil vi tog ind til Amsterdam. Vi gik rundt i China Town indtil vi skulle på kanalrundfart kl. 13. Det var en tur på 90 min., hvor vi så en masse bygninger og sjove ting. Guiden snakkede både engelsk og hollandsk. Den sidste del af turen var der en del bølger. Men det var en god tur og der blev taget en del billeder.

Vi tog tilbage til China Town og spiste dim sum som en sen frokost. Derefter gik vi hver vores vej og lavede forskellige ting. Dann og jeg gik forbi den gamle børs bygning, som i dag er konferencecenter og så fandt vi Anne Franks hus. Der var dog alt for lang kø til at vi kunne komme ind den dag. Vi gik tilbage mod Central Stationen og fandt en souvenir-butik, hvor vi købte to Amsterdam-krus til Dina og Tomas. Vi mødtes med de andre kl. 19 og gik mod China Town for at finde et sted at spise. Det tog lidt tid at finde et sted, men det endte med Malaysisk. Vi køb ind på vejen og derefter gik turen hjemad. Vi hyggede lidt inden vi gik i seng. Der blev drukket lidt øl og champagne.