Billeder fra nytårsturen til Skallerup Klit

Vi har været på en lille nytårstur sammen med et par venner for at fejre nytår. Det var en super god tur. Mon ikke vi gentager det næste år? Det håber jeg.

Turen startede den 29. december og sluttede den 2. januar. Vi havde lejet et luksussommerhus i Skallerup Klit med blandt andet spa og sauna. Der var også et vandland, en bar, en restaurant, et pizzeria og meget mere. Det var en rigtig god og afslappende tur.

Desværre skulle jeg (Dann) allerede starte på arbejde den 2. januar klokken 12:00. Vi var ikke taget derfra endnu, så jeg sad med udsigt til en svømmehal og holdt et telefonmøde. En noget anderledes start på det nye “arbejdsår”.

På turen har vi taget nogle billeder der nu er tilgængelig under sektionen “Billeder” på vores hjemmeside.

4 thoughts on “Billeder fra nytårsturen til Skallerup Klit

Der er lukket for kommentarer.