4. dag på bryllupsrejsen (13. juli)

Vækkeuret ringede kl. 8.30, men der gik noget tid inden vi stod op. Vi gik i bad og gik op og spise morgenmad. Derefter gik turen endnu engang til den dejlige indendørs swimmingpool. Efter et bad tog vi tilbage til værelset og tog en lur. Derefter gik turen til spa’en, hvor Dann fik massage og Lene fik en kropsbehandling.

Turen gik ned forbi pool-baren, hvor vi fik noget at spise. Lene fik club sandwich igen og Dann fik en græsk salat. Bagefter tog vi og kørte en tur. Vi havde ingen anelse om, hvor vi var henne men til sidst fandt vi vejen til lufthavnen. Vi vendte om og kørte tilbage mod hotellet. På vejen gjorde vi holdt i Lavrio og Lene fik en is og Vi købte en cola, som dog senere blev smidt ud fordi den bruste over.

Tilbage på værelset tog vi endnu en lur før vi gjorde os klar til at spise. Inden maden sad vi lidt og kiggede ud over vandet. Maden var buffet. På vejen tilbage til værelset gjorde vi holdt ved poolen, hvor vi lå lidt og nød den flotte udsigt med masser af lys.

Det var så den dag.